Plan për aktivitetet e PEP – ekipi shkollor

Qëllimi: Rritja e të arriturave të nxënësve nëpërmjet përmbajtjeve të proceduara mësimore dhe metodat e vlerësimit

Plani për zbatim

Plani për evaulim

Aktivitete

Personat përgjegjës

Target grupi

Resurse

Korniza kohore

Indikatorët për sukses

Instrument për matjen e suksesit

Personi përgjegjës

Korniza kohore

Përvojë më të mirë mësimore

Të arritura më të mira

Planifikimi i aktiviteteve

Ekipi i PEP

Arsim. Akt. Pr

/

Shtator

70% e arsimtarëve mbajnë portfolio të suksesshme dhe u japin nga dy shembuj për çdo komponentë,

50 % e arsim. mbajnë portfolio të suksesshme me komponentët e kërkuar.

25% e arsimtarëve realizojnë cikël të mësimeve të proceduara.

Sh. Profesional dhe drejtori e kanë të gjithë dokumentacionin e nevojshëm për realizimin e aktiviteteve. Arsimtarët kanë dokumente për sukseset e arritura. Rezultate më të mira të suksesit të nxënësve. Nota më të mira në lëndë të veçanta. Shembuj nga teknikat e zbatuara për notim.

Procesverbale, ditarë për ndjekje, anketa, intervista formale dhe joformale, orë të incizuara, çek lista, teste, të dhëna statistikore.

Drejtori, sh. Profesional, koordinatori, arsimtarët, koord e PEP, BZHA, (planifikimet interne me arsimtarë të emëruar, dhe përgjegjësit e aktiviteteve).

Në vazhdimësi gjatë tërë vitit.

Vështrim në planifikimin vjetor për involvimin e komponentëve të kërkuar

Shër. Profesional

Koordinatorët sipas komponentëve

Arsimtarët

Dokumente

Shtator

Modifikimi i portfoliove të arsimtarëve

Shër. Profesional

Koordinatorët

Arsimtarët

Portfolio

Gjatë tërë viti

Përpilimi i portfolios së nxën.

Shër. Profesional

Koordinatorët

Nxënës, Arsimt.

Portfolio e nxënësve

Gjatë tërë vitit

Orë mësimore të hapura

Koordinatori,

Sh. Profesional,

Drejtori

Nxën, arsimtar.

Kushtet hapësinore, mjetet materiale,

Gjatë tërë vitit

Analizë të arriturave në nivel të aktivit.

Përgjegjësit e aktivit, sh. Profesional, koordinatori

Asrimt. Nxënës.

/

Gjatë tërë vitit.

Përpilimi i planit për detyrat konkrete sipas lëndëve dhe realizimi i tyre.

Koordinatori

Ars. e lëndëve

Subjektet, materiale, kapacitete hapësinore

Tetor, nëntor, mars, prill

30% e arsimtarëve realizojnë orë të hapura dhe konsultime me kolegët, a të tjerët janë të disponuar me tendencë për interesim më të madh.

40 % e arsim marrin pjesë në diskutime dhe analiza. Përveç obligimeve të kryera asnjë arsimtarë nga vjet nuk ka marrë certifikatë nga PEP

Shembuj për rezultate më të mira të detyrave problemore. Deklarime të nx. për aftësi më të mira për zgjidhjen e problemeve. Shembuj nga projektet e mira dhe prezantime kompjuteristike.

Procesverbale, ditarë për ndjekje, anketa, intervista formale dhe joformale, orë të incizuara, çek lista, teste, të dhëna statistikore.

Drejtori, sh. Profesional, koordinatori, arsimtarët, koord e PEP, BZHA, (planifikimet interne me arsimtarë të emëruar, dhe përgjegjësit e aktiviteteve).

Në vazhdimësi gjatë tërë vitit.

Përpilimi i planit për detyrat konkrete për zbatimin e metodave dhe teknikave për vlerësim dhe realizim

Koordinatori

Ars. e lëndëve

Subjektet, materiale, kapacitete hapësinore

Gjatë tërë vitit

Shkëmbimi i përvojave dhe vështrime përfundimtare

Dorëzimi i raportit deri te PEP

Kërçovë, 31.08.2009 Shërbimi profesional


Sondazh
Mendimi Juaj per Web ?
Total of answers: 191
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Mire se vini
Dita e shkolles
Komenti juaj
Publikime
fff
INFORMATOR

Fëmija është qendra e kurrikulumit

Të dashur nxënës, të nderuar prindër!
...me shume...

BROSHURA

BROSHURA!
Block title
Link
Kontakto me ne

Adresa: 11 Shtatori nr. 143

Kercova, R. of Macedonia

Kutia Postare Nr

... ...

Tel: + 389(0)45225325

Fax: + 389(0)45225325

Email:

info@sandesterjoski.schools.edu.mk

Website:

www.sandesterjoski.schools.edu.mk
KALENDARI
«  April 2019  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930