KËSHILLI I PRINDËRVE

DETYRAT PROGRAMORE

Përmbajtja programore

Koha e

realizimit

Bashkëpunëtorë

1. Sjellja e programit orientues për punën e Këshillit të prindërve.

- formimi i komisioneve

IX

Drejtori

Shërbimi prof.

2. Njohja me programin vjetor të shkollës për vitin shkollor

- miratimi i programit

X

Drejtori

3. Pyetje organizative në lidhje me përgatitjet për zhvillimin e

mësimit dhe punën gjatë këtij viti shkollor

- përgatitja e objektit

- ndërmarrja e aktiviteteve të veçanta në shkollë me nxënësit dhe ndihmën e prindërve (punë e përgjithshme, orientim profesional).

- Ushqimi i nxënësve

4. bashkëpunimi i familjes me shkollën

- arsimimi pedagogjik – psikologjik i prindërve
5. Aktualizimi i pyetjes dhe aktiviteteve infrastrukturore rreth shkollës.

XI

Drejtori

Shërbimi profesional

Arsimtarët

1. Suksesi dhe sjellja e nxënësve gjatë tremujorshit të parë

2. Gjendja shëndetësore e nxënësve:

- realizimi i funksionit social dhe të shëndoshë i shkollës

- gjendja shëndetësore e nxënësve

- raport prej kontrolleve sistematike dhe mjekut të dhëmbëve

XII

Drejtori

Shërbimi profesional

Arsimtarët

Stomatologu

1. Raport për punën e nxënësve në gjysmëvjetorin e parë

- koha e lirë – si organizohet?

- aktivitete të lira të nxënësve

2. Orientim profesional

II

Shërbimi profesional

Kujdestarët e kl.

1. Raport për sukseset e arritura në tremujorshin e dytë

2. Analizë të bashkëpunimit të shkollës me familjen (vërejtje dhe

propozime për përparim)

IV

Kujdestarët e kl.

Prindër

1. Analizë për punën gjatë vitit shkollor

2. Efekte nga puna shoqërore e nxënësve.

3. Të ndryshme

VI

Drejtori

Shërbimi prof.

Arsimtarët

Kryetar i Këshillit të prindërve.

Shaziman Alili

Sondazh
Mendimi Juaj per Web ?
Total of answers: 191
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Mire se vini
Dita e shkolles
Komenti juaj
Publikime
fff
INFORMATOR

Fëmija është qendra e kurrikulumit

Të dashur nxënës, të nderuar prindër!
...me shume...

BROSHURA

BROSHURA!
Block title
Link
Kontakto me ne

Adresa: 11 Shtatori nr. 143

Kercova, R. of Macedonia

Kutia Postare Nr

... ...

Tel: + 389(0)45225325

Fax: + 389(0)45225325

Email:

info@sandesterjoski.schools.edu.mk

Website:

www.sandesterjoski.schools.edu.mk
KALENDARI
«  April 2019  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930