CURRICULUM VITAE
 
1. Mbiemri: Mehmedi
2. Emri: Lulzim
3. Data e lindjes: 02.07.1972, Kërçovë
4. Kombësia: Shqiptar
5. Gjendja civile: i martuar
6. Arsimimi:
Institucioni (data prej - deri)
Diplomat e marra
Universiteti "Shën Kirili dhe Metodi” – Shkup
Fakulteti Filozofik
Instituti i pedagogjisë – në vijim, i regjistruar në vitin akademik 2006/07
Para mbrojtjes së punimit të magjistraturës me temë:
Drejtori si faktor i institucionalizimit të ndryshimeve në shkollë
Fakulteti Pedagogjik "Shën Kliment Ohridski” – Shkup Mësimi klasor në gjuhën shqipe
Profesor i diplomuar i mësimit klasor në gjuhën shqipe.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
7. Njohja e gjuhëve:

Gjuha angleze
 
 
 

8. Anëtarë në shoqata profesionale:
- Shoqata e drejtorëve të shkollave fillore në RM.
- USAID – SEA komponenti për arsimtarët, drejtorët dhe këshillat e shkollave
- QMEQ – trajnim për arsimtarët, PEP projekti, komponenti: Përparimi i vlerësimit.
 
9. Aftësi të tjera:
− Punë me kompjuter: Word, Exel, PowerPoint, Corel, Internet.
− Organizues i shkëlqyeshëm i punës dhe burim i njohurive të reja.
− Komunikues dhe burim i energjisë pozitive.
− Person përgjegjës dhe pavarur.
− Aftësi për planifikim dhe parashikim.
− Aftësi të shkëlqyera menaxhuese dhe trajnuese.
10. Pozita momentale:
1. Drejtor i shkollës fillore.
2. Trajnues i arsimtarëve, drejtorëve, anëtarëve të këshillave të shkollave dhe sekretarëve të shkollave fillore dhe të mesme.
3. Mentor i anëtarëve të këshillave të shkollave dhe sekretarëve të shkollave.
 
11. Përvojë pune në ndërmarrjet ku punon:
1. Prej shtatorit 1993 arsimtar në SHF "Milto Gurra” fsh. Strellcë.
2. Prej tetorit 1998 arsimtar në SHF "Sande Shterjoski” – Kërçovë.
3. Prej marsit 2003 drejtor në SHF "Sande Shterjoski” – Kërçovë
12. Kualifikime kyçe: trajnues në fushën e decentralizimit në arsim, trajnues i drejtorëve të shkollave fillore dhe të mesme, trajnues dhe mentor i anëtarëve të këshillave të shkollës dhe sekretarëve të shkollave, trajnues i arsimtarëve për përmirësimin e vlerësimit, aftësi komunikuese, aftësi prezantuese, aftësi shitëse, fascilitim, aftësi të zhvilluar për punë ekipore dhe udhëheqje të dinamikës grupore.
13. Përvojë specifike në regjion:
Vendi
Date prej - deri
R e Maqedonisë
QMEQ
Trajnim dhe mentorim për përforcimin e kapaciteteve të këshillave shkollor.
Shkup, Gostivar, Tetovë, shtator – tetor 2009
R e Maqedonisë
QMEQ – PEP projekti
Trajnim për ekipet shkollore – përmirësimi i vlerësimit
Kërçovë, maj 2009.
R e Maqedonisë
USAID – SEA projekti
Trajnime për drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme
Kumanovë, Shkup, Tetovë, Gostivar, Strugë, prill-qershor 2008.
R e Maqedonisë
USAID – SEA projekti
Trajnime për përforcimin e kapaciteteve të këshillave shkollor. Kumanovë, Shkup, Tetovë, Gostivar, Kërçovë, Srtugë korrik-gusht 2008
R e Maqedonisë
OSBE
Trajnime për anëtarët e këshillave shkollor, Këshillat e prindërve, dhe përfaqësues të arsimit në nivel lokal për decentralizimin e arsimit.
Shkup, Tetovë, Gostivar, Strugë 2006 dhe 2007
R e Maqedonisë
FIOOM
Me të lexuar dhe shkruar deri te mendimi kritik
Ohër, dhjetor 2006.
R e Maqedonisë
Agjencioni evropian për rekonstruim
Aktivitete ekstrakulikuliare për shkollat me përbërje të përzier etnike të nxënësve
Strugë, maj 2005.
R e Maqedonisë
USAID – SEA projekti
Trajnime për drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme.
Strugë, mars-dhjetor, 2005.
R e Maqedonisë
Grupi ndërkombëtar i krizës – ICG
Përballja dhe zgjidhja e konflikteve
Ohër, prill-nëntor 2003.
R e Maqedonisë
UNICEF
Trajnime – Arsimim për të gjithë
Strugë, 2004-2006.
R e Maqedonisë
MCMS
Arsimimi i zbatuar për romët
Shkup, 2004.
R e Maqedonisë
CRS
Trajnim për projektin Arsimimi qytetar
Kërçovë, 2000.
R e Maqedonisë
BZHA
Trajnime – Të mësuarit aktiv – mësimi interaktiv
Kërçovë, shtator-dhjetor, 1999.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

14. Përvoja profesionale:
Koha
Vendi
Firma
Pozita
Përshkrim
Prej 09.1993
Strellcë
SHF Milto Gurra
Arsimtar i mësimit klasor
Punë me nxënësit e kl. I – IV
Prej 10.1998
Kërçovë
SHF Sande Shterjoski
Arsimtar i mësimit klasor
Punë me nxënësit e kl. I – IV
Prej 03.2003
Kërçovë
SHF Sande Shterjoski
Drejtor
Udhëheqësi i shkollës
2006 – 2007
Shkup
OSBE
Trajnues për decentralizimin në arsim
Mbajtja e punëtorive
Prej 2008
Shkup
USAID – SEA
1. Trajnues i drejtorëve dhe këshillave shkollor.
1. Realizimi i trajnimeve
Prej 2009
Shkup
USAID – SEA
1. Trajnues i këshillave shkollor
1. Realizimi i trajnimeve
Prej 2009
Shkup
USAID – SEA
1. Mentorimi i këshillave shkollor
1. Shërbime konsultative dhe dhënia e udhëzimeve
Prej 2009
Shkup
QMEQ-PEP projekti
1. Trajnues i ekipeve shkollore – Përparimi i vlerësimit
1. Realizimi i trajnimeve
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

15. Informata të tjera relevante (publikime):
- "Fëmijët e lënë pas dore në mësim dhe delekuinca e minoreneve” Flaka e vëllazërimit, 10-13.03.2000
- "Vështrim i shkurtër librave të gjuhës shqipe”, Art plus, 2001
- "Rëndësia edukative e abetares” Art plus, 2002.
Sondazh
Mendimi Juaj per Web ?
Total of answers: 191
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Mire se vini
Dita e shkolles
Komenti juaj
Publikime
fff
INFORMATOR

Fëmija është qendra e kurrikulumit

Të dashur nxënës, të nderuar prindër!
...me shume...

BROSHURA

BROSHURA!
Block title
Link
Kontakto me ne

Adresa: 11 Shtatori nr. 143

Kercova, R. of Macedonia

Kutia Postare Nr

... ...

Tel: + 389(0)45225325

Fax: + 389(0)45225325

Email:

info@sandesterjoski.schools.edu.mk

Website:

www.sandesterjoski.schools.edu.mk
KALENDARI
«  April 2019  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930