PLAN PËR PUNËN E KËSHILLIT TË SHKOLLËS PËR

VITIN SHKOLLOR 2009/2010

Nr.

Përmbajtja

Qëllimi

Bashkëpunëtor

dhe realizues

Koha e realizimit

Efekti i pritur

1

Definimi i qëllimeve prioritare të shkollës për vitin rrjedhës

Përshtatja e qëndrimeve për misionin dhe vizionin e shkollës

Drejtori, shërbimi prof., bashkësia e kl., Këshilli i shk.

Gusht

Realizimi i qëllimeve të shkollës në realizimin e procesit EA

2

Miratimi i programit vjetor për punën e shkollës dhe dorëzimi te Këshilli i komunës

Vendosja në funksion i dokumentit themelor për punën e shkollës

Drejtori,

Shërbimi prof.

Këshilli i arsimtarëve

Gusht

Realizim i suksesshëm i qëllimeve të parapara

3

Dhënia e mendimit për pranimin e kuadrit arsimor deri te drejtori i shkollës

Përfaqësimi me kuadër kualitativ dhe profesional

Drejtori

Këshilli i shkollës

Gusht

Punësimi i kuadrit në funksion të mësimit

4

Sjellja e planit financiar për punën e shkollës

Shpërndarja e buxhetit për nevojat e shkollës për vitin rrjedhës

Arkëtari Kontabilisti Drejtori

Këshilli i shkoll.

Nëntor

Shfrytëzimi i mjeteve qëllimore

5

Shqyrtimi dhe miratimi i raportit vjetor dhe gjysmëvjetorit për punën e shkollës

Vështrime për realizimin e qëllimeve prioritare dhe aktiviteteve tjera të parapara me Programin vjetor të shk.

Drejtori

Kësh. I prindërve

Kësh. i arsimtar.

Kësh. i klasave

Shkurt

Qershor

Ndjekje e vazhdueshme e suksesit të nxën. dhe punës në tërësinë shkollë

6

Shqyrtimi dhe miratimi i llogarisë përfundimtare të shkollës

Tejkalimi i parregullsive në punën financiare në kuadër të rregullores ligjore

Arkëtari Kontabilisti Drejtori

Këshilli i shkoll.

Shkurt

Shfrytëzimi i mjeteve qëllimore


7

Mbledhje sipas ankesave dhe kërkesave të prindërve, arsimtarëve dhe nxënësve

Respektimi i rregolleres ligjore dhe kritereve të ndryshme për qëllime të ndryshme

Drejtori

Shërbimi prof.

K.i prindërve

K. i arsimtarëve

K. i shkollës

Gjatë tërë vitit

Vlerësimi i punës dhe efikasitetit të shkollës gjatë realizimit të PEA

8

Evaluimi punës së Këshillit të shkollë dhe formimi i grupeve punuese për përgatitjen e programit të ri për punë

Strategji konstante për punë të suksesshme të KSH dhe tejkalimi i mangësive

SHF

Drejtori

Kësh. i prindërve

Qershor

Menaxhim i suksesshëm dhe kualitativ i institucionit edukativ-arsimor

Kryetar i Këshillit të shkollës

BrankoStefanoski

Sondazh
Mendimi Juaj per Web ?
Total of answers: 191
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Mire se vini
Dita e shkolles
Komenti juaj
Publikime
fff
INFORMATOR

Fëmija është qendra e kurrikulumit

Të dashur nxënës, të nderuar prindër!
...me shume...

BROSHURA

BROSHURA!
Block title
Link
Kontakto me ne

Adresa: 11 Shtatori nr. 143

Kercova, R. of Macedonia

Kutia Postare Nr

... ...

Tel: + 389(0)45225325

Fax: + 389(0)45225325

Email:

info@sandesterjoski.schools.edu.mk

Website:

www.sandesterjoski.schools.edu.mk
KALENDARI
«  April 2019  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930