Main » Articles » My articles

INFO

Gjysmevjetori i pare mabron me 30.12.2009
Pushimi dimeror fillon me 31.12.2009 dhe mbaron me 19.01.2010

Shqiptimi i suksestit te nxenesve per gjysmevjetorine pare 15 Janar 2010
-09:00 --kl VII dhe VIII
-09:45 --kl V dhe VI
-10:30 --kl I dhe II
-11:00 --kl IV 8 vjecare dhe 9 vjecare
Gjysmevjetori i dyte fillon me 20.01.2010
Category: My articles | Added by: Sande-Sterjoski (2010-01-09)
Views: 703 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
-
Sondazh
Mendimi Juaj per Web ?
Total of answers: 191
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Mire se vini
Dita e shkolles
Komenti juaj
Publikime
fff
INFORMATOR

Fëmija është qendra e kurrikulumit

Të dashur nxënës, të nderuar prindër!
...me shume...

BROSHURA

BROSHURA!
Block title
Link
Kontakto me ne

Adresa: 11 Shtatori nr. 143

Kercova, R. of Macedonia

Kutia Postare Nr

... ...

Tel: + 389(0)45225325

Fax: + 389(0)45225325

Email:

info@sandesterjoski.schools.edu.mk

Website:

www.sandesterjoski.schools.edu.mk